Är du vår nya Ekonomiassistent?

Vill du jobba med trevliga kollegor på en arbetsplats som präglas av gemenskap, service och tillväxt? TK Logistik tillhandahåller marknaden konkurrenskraftiga logistiklösningar i Sverige, Norden, Europa och övriga världen. 

Vi växer kontinuerligt och ser fortsatt spännande tillväxt de närmaste åren.

Därför söker vi nu en ekonomiassistent som kan stötta vår ekonomichef och bidra till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning, löpande bokföring samt övrig ekonomiadministration. Du behöver också vara öppen för att det ibland kan förekomma andra administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer att rapportera till vår ekonomichef.

Du är en lagspelare som med egen motor arbetar självständigt, tar eget ansvar och samarbetar med dina kollegor på övriga avdelningar samt kontor inom bolaget.

Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter under minst 5 år. Förutom svenska bör du ha goda språkkunskaper i engelska. Kunskaper inom Microsoft Excel och Powerpoint är viktigt.

Du är sannolikt en ansvarstagande, prestigelös och initiativrik person med en inre drivkraft att vilja utveckla, förbättra och förändra. Förutom att du är noggrann och driven så ser vi gärna att du är flexibel och lättsam och känner glädje i att tillföra värde, kunskap och erfarenheter.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i ett stabilt företag som präglas av frihet under ansvar, påverkan och stark tillväxt. Vi är ett trivsamt företag med hög yrkesstolthet och låg personalomsättning. Vi månar om verksamheten, kunder, leverantörer och våra anställda. Entreprenörsanda, trivsel, gemenskap och inte minst en gemensam vilja att erbjuda våra kunder den bästa servicen och bemötande är viktigt för oss!

Du kommer vara en viktig medarbetare och förväntas vara delaktig i arbetet att driva bolaget framåt för att nå våra högt uppsatta mål.

Övrig information

  • Start: 1 februari 2023 eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid 100%. 
  • Lön: Fast lön
  • Placering: Mölndal, Mölndalsvägen 95
  • Kontaktuppgifter: Kristina Höglund, +46 31 301 17 44
  • Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till kristina.hoglund@tklogistik.se, märk ansökan med ”Ekonomiassistent”.
  • Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

Sista ansökningsdag 2023-01-09.