Bästa Kund,

Vi lever just nu i en instabil situation tack vare Rysslands invasion av Ukraina. Omvärlden gör nu vad man kan för att stoppa aggressionerna som utförs mot det ukrainska folket genom olika sanktioner. Denna invasion är en tragedi och ett lidande som måste upphöra snarast så det är nödvändiga sanktioner som införs.

Just nu kan ingen se alla indirekta konsekvenser som dessa krigshandlingar och sanktioner skapar. Vi har sannolikt inte sett alla tilltag som kommer att tas i denna världssituation som nu råder och det i sig skapar ytterligare indirekta konsekvenser. En sak är dock klar att hela världsekonomin kommer att påverkas och däribland en stor del av det svenska näringslivet.

Vi ser nu att bränslepriserna stiger starkt samt med kortare intervaller än vad vår nuvarande modell för hur vi applicerar ett drivmedelstillägg klarar av. Sedan starten av invasionen så har dieselpriserna ökat med 5 kr/litern. Vi kommer därför fr.o.m. 8 mars att införa justering av drivmedelstillägget på veckobasis.

Gällande drivmedelstillägg kommer att justeras varje helgfri måndag och baseras på förändringar i drivmedelspriser presenterade av vår drivmedelsleverantör.

Vill du ha ett automatiserat brev via e-post varje vecka med gällande drivmedelstillägg så skicka en anmälan, innehållande den eller de e-postadresser som skall vara mottagare, till info@tklogistik.se

Jag vill avsluta detta brev med förhoppningar om ett snart slut på denna situation och en stabilare värld för oss alla i framtiden.

sig

Mats Nordström
VD
TK Logistik AB

Ladda ner